Štampa

Rovitex

Više od 30 godina iskustva kompanije ROVITEX u ovoj djelatnosti  omogućilo je da pronalazenje najbolje ravnoteže između kvaliteta i cijene.

Naše znanje o različitim stilovima dekoracija i posljednjem trendu, omogućuju da Vam ponudimo najbolji savjet, a time i mogućnost da vam pomognemo da vaši prostori izgledaju baš kako želite.

Veliki broj artikala i stalan lager omogućava da u kratkom vremenskom roku odgovorimo zahtjevima kupaca.

Kompanija ROVITEX posluje po standardima propisanim sertifikatom za kvalitet ISO 9001 u više od 20 evropskih zemalja.Preuzmite katalog 

Štampa

Leifheit

LEIFHEIT - 50 godina "uvijek boljih ideja!"

U svom proizvodnom programu ima proizvode za čišćenje, kuhinjske artikle, daske za peglanje, sušila za veš, kante za smeće.Svi artikli su izrađeni od najkvalitetnijih materijala (nerđajući čelik, aluminijum, BASF plastika, pamuk), imaju višegodišnju garanciju, a dizajnirani su u saradnji sa njemačkim institutom za dizajn.Firma LEIFHEIT je vodeći evropski proizvođač neelektričnih aparata za domaćinstvo.

1959 godine, bračni par Ingeborg i Ganter Leifheit su osnovali kompaniju Ganter LEIFHEIT KG u mjestu Nassau u Njemačkoj za potrebe proizvodnje podnih aspiratora i čistača poda.

1972 godine, kompanija je preuzeta od strane ITT, New York, SAD.

Od samog početka, kada je bračni par Leifheit lansirao brend LEIFHEIT, koji sada postoji već 50 godina, fokus je bio na jednoj misli - da ključ uspjeha nije u samom proizvodu već prije svega u pogodnostima i prednostima koje taj proizvod pruža.

Kod LEIFHEIT-a su inženjering, ergonomija i kvalitet uvijek formirali proizvode sa lijepim i savremenim dizajnom, i dovodili do kreativnih rešenja problema koja nam svakodnevni život čine mnogo lakšim.

Baš to je razlog što proizvodi kompanije LEIFHEIT već više od 50 godina pružaju "uvijek bolju ideju!" i čine život u kući malo lakšim, više udobnim i prije svega boljim na svakodnevnom nivou.

Od 1984 godine kompanija LEIFHEIT je javno akcionarsko društvo, prijavljeno na berzi.

Danas se sa svojim vrlo poznatim brendovima LEIFHEIT, Soehnle i Dr. Oetker opremom za pečenje, kao i francuskim filijalama Birambeau i Herby kompanija ubraja medju vodeće evropske proizvodjače artikala za domaćinstvo.

Širok izbor kupatilskog tekstila i opreme za kupatila, pod brendovima Kleine Wolke, Meusch i Spirella zaokružuje proizvodne i prodajne aktivnosti kompanije.

Glavne kancelarije se nalaze u mestu Nassau/Lahn u Njemačkoj i firma ima oko 1400 zaposlenih.Preuzmite katalog